O nama

Dragi ljubitelji plesa,

Dragana MiricDobro došli na našu internet stranicu. Hvala vam što ste nas posetili i verujem da ćete naći odgovore na vaša pitanja kao i još mnogo zanimljivih i korisnih informacija u vezi sa plesom.

Novi plesni centar je mesto gde ples predstavlja osnovnu jednicu mere za zabavu, rekreaciju, druženje i sreću, kao i platformu za kreativne ljude i projekte koje organizujemo. 2.februara 2016. godine otvorili smo naša vrata za sve koji vole muziku i ples i biraju da se na taj način rekreiraju i provode svoje slobodno vreme.

Ideja se izrodila iz velike ljubavi prema plesu i želje da na Novom Beogradu kreiramo prostor koji je lep I udoban, sa kvalitetnom uslugom, gde se naši članovi osećaju prijatno. Okupili smo tim saradnika koji deli sa nama istu viziju o plesu i krenuli. Danas, nakon skoro tri godine poslovanja, možemo da kažemo, da smo ponosni i zahvalni, što nam je ukazalo poverenje nešto više od 500 članova, dosadašnjih korisnika najrazličitijih programa iz naše ponude.

Verujemo da „znati plesati“ je važan deo opšte kulture, a ujedno može biti lepa rekreacija ili hobi koji poboljšava kvalitet vašeg života. Naš cilj je da ples približimo svakom pojedincu na lep i dostojanstven način i zato se svakodnevno trudimo da pružimo našim članovima kvalitetnu uslugu.

Pozivam vas da dođete u naš prostor, zaplešete sa nama i uverite se.

Dobro došli u Novi plesni centar!

Dragana Mirić,
Osnivač i instruktor plesa

Plesni centar

Novi plesni centar se nalazi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 94, blok 29, na Novom Beogradu preko puta zapadnog ulaza u Beogradsku Štark arenu. Prostor zauzima površinu od 380 m2 gde se nalaze 3 savremeno opremljene sale, udobne svlačionice, recepcija i kafić

Sala 1

Sala

Sala 2

Sala

Sala 3

Sala

VIŠE FOTOGRAFIJA U GALERIJI

Oznake: o nama

  • 1